Friday, June 22, 2012

Cara Halus Yahudi (Zionis) Merosakkan Umat Islam


Mungkin ada di kalangan kita mengatakan ini semua satu kebetulan,sedangkan hakikatnya inilah perancangan teliti Yahudi, tanyalah diri sendiri samada kita pernah ditewaskan atau tidak dengan senjata-senjata ini :

SEX

Lagi satu kegilaaan remaja atau orang tua. Sex ada dimana-mana,di kaca tv, dalam filem,dalam iklan. Babak sex memang lumrah. Malah ada penerbit filem yang sudah berani memaparkan adegan berbikini di kolam renang. Ada pula yang lebih berani merakamkan adegan seks diri sendiri kononnya untuk tatapan peribadi dan berkongsi dengan kawan menyaksikannya. Lagi sekali Yahudi Laknatullah berjaya.

SMOKE

Rokok menjadi kegilaan para remaja dan sekarang ini remaja perempuan semakin berani menghisap rokok di khalayak ramai. Kononnya merekalah yang ‘up to date’. Dulu perempuan yang merokok ini adalah golongan pelacur atupun penari kabaret.

SPORTS

Pelbagai jenis sukan ditonjolkan sama ada untuk lelaki atau perempuan. Mereka sama-sama berlumba untuk mencari nama hinggakan bola sepak wanita turut di adakan. Bila bersukan tutup aurat jauh sekali. Sembahyang pun selalu ‘miss’. Bukan sahaja pemain,malahan yang menonton.

FUN

Hiburan di mana-mana. Kita dapati makin banyak pusat hiburan yang melalaikan dibuka. Malahan makin ramai di panggil artis-artis luar negara untuk menghiburkan. Ada juga hiburan yang mengenakan syarat membeli minuman keras untuk melihat konsert seseorang artis.

FASHION

Fesyen terutama perempuan yang bermacam-macam, sehinggakan kalau pakai tudung pun mereka tidak menutup aurat. Pakai tudung tapi berbaju ketat yang kadang -kadang menampakkan pusat. Yahudi ketawa lagi umat Islam dah hampir sama macam dia..

FOOD

Banyak makanan yang diragukan status halalnya dijual dipasaran kita. Kita berbangga dengan makan barat seperti fast food dan buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah di pandang hina. Bila makan benda haram, macam mana iman nak mantap, maka lahirlah generasi umat Islam yang tumpul dan lembab pemikirannya.

p/s: Walaupun nampak remeh tapi inilah cara-cara halus Yahudi (Zionis) merosakkan hati generasi umat Islam. Jadi, berwaspadalah wahai saudaraku semua..Usah terpedaya dengan tipu helah mereka..~

No comments: